fbpx

ACS+ Advanced Cell Stimulation Therapy

ACS+ gelaatsverzorging uitgelegd

ACS+ gelaatsverzorging is een anti-aging en huidverbeteringstechniek die helpt bij de aanmaak van collageen en die het genereren van nieuwe cellen stimuleert. Het is een minimaal invasieve vorm van huidverbetering in combinatie met paraceutische huidverbeteringsproducten.

Door deze combinatie wordt het natuurlijke herstelmechanisme van het lichaam geactiveerd. De celgroeifase treedt binnen enkele minuten in werking en gaat onmiddellijk over in regeneratiefase.
ACS maakt ontelbare microperforaties in de huid waardoor de celgroeifase en productie van collageen wordt gestimuleerd. De productie van hyaluronzuur in de huid verhoogt op natuurlijke wijze en de opname van actieve werkstoffen neemt toe tijdens de behandeling.
Deze behandeling is zeker niet pijnloos. Het is gesitueerd in een hoger en intensiever segment van huidverbetering. Door de microperforaties van de huid kan dit met een lichte pijn gewaarwording gepaard gaan.

Toepassen bij

Huidveroudering
Littekens
Grove poriën

Hersteltijd

Dag 1 – De huid zal roodheid vertonen en droog en trekkerig aanvoelen. Ook kan de huid op sommige plaatsen wat zwelling vertonen.
Dag 2 – De huid vertoont een zacht rode of roze gloed, zoals een lichte zonnebrand. In sommige gevallen kan de zwelling op de 2de dag zichtbaar zijn.
Dag 3-5 – De huid krijgt weer een normale kleur, het droge en trekkerige gevoel en eventuele zwelling verdwijnt.

Nazorg

De eerste 12 uur na de behandeling niet sporten of intensieve fysieke inspanningen doen
De eerste 12 uur na de behandeling geen make-up dragen
Enkele dagen geen zwembad of sauna
10-14 dagen geen gelaatstonic gebruiken die alcohol bevat
7 dagen geen zon of zonnebank. Indien je toch blootgesteld wordt aan de zon een SPF 50 elke 2 uur herhalen

Prijs

Losse behandeling:
ACS+ Advanced Cell Stimulation Therapy : 179€
Duur: 60 min

Kuur van 5 behandelingen:
Dit wordt aangeraden om een boost te geven aan je huid. We gaan ook betere resultaten boeken op gebied van huidverbetering. Dit is een soort van topsport voor je huid. Het gebeurt in een kuur van 5 behandelingen. Concreet zit er tussen de 1ste, 2de en 3de behandeling telkens 2 weken rustperiode en tussen de 3de, 4de en 5de behandeling 4 weken.

ACS+ Advanced Cell Stimulation Therapy Kuur: 829€ (korting van 66€)
Duur: 5 keer telkens 60 min

Contra-indicaties

Corticosteroïden: wacht 6 maanden vooraleer over te gaan naar ACS
Roaccutane: minimaal 6 maanden wachten na het beëindigen van de medicatie
Aspirine/Ibuprofen/Naproxen: Deze pijnstillers verdunnen het bloed. Deze 24u voor de behandeling niet innemen.
Bloedverdunners: indien het mag van je arts, 3 dagen voor de behandeling niet meer innemen. Gelieve dit eerst met je arts te bespreken. Direct na de behandeling mogen ze terug ingenomen worden.
Alcohol: 24u voor de behandeling een geheel alcoholverbod
Zon: 24u voor behandeling uit de zon blijven

Mogelijke bijwerkingen

Roodheid / zwelling / gevoeligheid bij aanraking / prikkeling en jeuk / gespannen / gevoel van droogte / vervellen na 3-4 dagen

Noot: deze bijwerkingen zijn tijdelijk en verdwijnen geleidelijk – zie “Hersteltijd”.


Wanneer we een aantal sessies op geregelde tijdstippen inplannen, noemen we dit pakket een kuur. Meer informatie over de beschikbare kuren vind je op volgende pagina: gelaatskuur.