fbpx

Handen

Mavala handverzorging: het was voor mij direct duidelijk dat ik daarmee wilde werken.

Dit bedrijf staat zeer lang bekend voor de natuurlijke nagel- en handverzorging. Ze hebben voor elk nagelprobleem een oplossing zodat de nagel op een gezonde manier kan groeien. Ook de hoge kwaliteit van nagellak is een grote troef.

Russian Manicure                                     25 €     +/-20 min

De Russian manicure is een elektrische manicure. Dit wil zeggen dat we met behulp van een frees de nagelriemen gaan losmaken en het overtollige gaan verwijderen. Hierdoor vermijd je scheurtjes in de nagelriemen bij het achteruit duwen. Je kan ook veel dichter bij de nagelriemen lakken.

Vijlen-nagelriemen los frezen en teveel verwijderen – nagelriemverzorging – handcrème

Lakken Nagels + Nagellak*                 14 €     +/-15 min

Door een basislak te gebruiken hecht de nagellak zich beter aan het nageloppervlak, waardoor hij langer houdt. En door de topcoat wordt hij beschermd tegen wrijving en stoten. Het potje nagellak krijg je mee naar huis.

* behandeling enkel in combi met manicure

Basislak – nagellak – topcoat

Spa Manicure                                               55 €     +/-50 min

Dit is de hierboven beschreven manicure met nog veel meer! Na de manicure gaan we de handen scrubben, masseren en een handmasker leggen. Op het einde gaan we de nagels ook lakken.

Vijlen-nagelriemen los frezen en teveel verwijderen – scrub – massage – masker -nagelriemverzorging – handcrème

Optie Spa Manicure

Sublime Skin Fruitzurenpeeling     18 €     +/-20 min

Cel-vernieuwend, verhelderend

Dit is een supplement op een spa manicure of een gewone manicure.

Deze fruitzuren behandeling werkt verhelderend, cel vernieuwend, verzachtend en stimuleert de aanmaak van collageen. Door de keuze uit de Delicate Peel en de Intensive Peel wordt dit altijd een behandeling op maat.

Er zijn enkele contra-indicaties verbonden aan deze behandeling die ik altijd voor aanvang van de behandeling even overloop. Als dit van toepassing is ben ik genoodzaakt om deze behandeling niet uit te voeren.

Let wel op dat je na deze behandeling zeker 2 weken nooit zonder UV-bescherming in daglicht komt.