fbpx

Make-up en Hairstyling

Het is zeer belangrijk dat je kan stralen op jouw speciale dag!

Door mijn meer dan 20 jaar ervaring heb ik er mijn passie van kunnen maken. Ik heb met veel plezier 20 jaar full time make-up en kapsels mogen verzorgen voor film, series, televisie, fotoshoots …

Glo

Glo Skin Beauty is het mineraal make-up merk waar ik bewust voor gekozen heb. Ik ben op zoek gegaan naar een uitgebreid en een hoog kwalitatief assortiment.

De kwaliteit en zuiverheid van de Glo Skin Beauty producten zorgen voor een gezonde en mooie huid. Glo Skin Beauty bezit van nature een breed spectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een antioxidanten mix: Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make-up!

Glo Skin Beauty-producten bevatten geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. Ze zorgen voor een natuurlijke UV bescherming en zijn dus zeer geschikt voor de huid.

Glo Beauty heeft altijd de integriteit van het verleden en de belofte van de toekomst gehandhaafd. Met alleen pure, farmaceutische, kwalitatieve mineralen en antioxidanten brengen we de evolutie van schoonheid volledig tot bij jou.

De producten van Glo vind je in de webshop. Indien je een artikel wenst dat niet beschikbaar lijkt, stuur dan gerust een mail met je specifieke vraag.

Dag make-up                 40€                      +/-30 min

Dit is een zachte natuurlijke make-up. De kleuren worden helemaal persoonlijk afgestemd op jou of op de kleding die je gaat dragen. Er worden kleine accenten hier en daar gelegd waardoor je gaat stralen.

Ideaal als je een belangrijke ontmoeting hebt, je minder gewoon bent om jezelf op te maken en er een keer speciaal uit wil zien op een verjaardag, bruiloft, communie, belangrijke lunch, of gewoon om jezelf extra te verwennen, ….

Foundation (volledig ) – blush – oogmake-up– lippenkleur

Avond make-up           55€      +/-45 min

Dit is een verfijnde make-up waar we de accenten meer in detail gaan uitwerken. Ik ga ook gebruik maken van losse trosjes wimpers waardoor je oogmake-up nog meer wordt geaccentueerd en mooier tot zijn recht komt.

Ideaal als je naar een feest, leuke avond weg, een chiquere gelegenheid gaat, fotoshoot, bruiloft, …

Foundation (volledig ) – blush – oogmake-up + losse valse wimpers (1-malig gebruik) – lippenkleur

Avond make-up + haar                          120€   +/-75 min

Bij deze behandeling gaan we je avond make-up verzorgen zoals hierboven beschreven en gaan we je haar kappen, brushen en opsteken. Je komt met gewassen haar toe, liefst natuurlijk gedroogd. Het is ook altijd handig dat je een paar leuke foto’s meebrengt om te tonen welke stijl je aanspreekt.

Ideaal als je naar een feest, leuke avond weg, een chiquere gelegenheid moet, fotoshoot, bruiloft, …

Foundation (volledig ) – blush – oogmake-up + losse valse wimpers (eenmalig gebruik) – lippenkleur – haar brushen/stylen/opsteken

Make-up + haar meisjes tot 14j                       80€      +/- 60 min

Hier gaan we een heel naturelle make-up toepassen, zodat alle vlekjes in het gelaat gecamoufleerd zijn, ogen in zachte tinten aangezet en eventueel een lichte kleur op de lippen. Je haar wordt gekruld of opgestoken of ingevlochten. Ook hier mag je inspiratiefoto’s meebrengen.

Het is ideaal voor een communie of lentefeest, een fotoshoot, bruidsmeisje, …

Foundation (volledig ) – blush – oogmake-up ( zacht)– lippenkleur – haar brushen/stylen/opsteken

Bruidsmake-up + Proef                         195€                   2x +/- 75 min

Deze behandeling verdelen we in 2 delen.

Deel 1 is de test make-up enige tijd voor je trouwdag. Hier gaan we kijken wat je zelf mooi vindt, goed bij je past. Handig is dat je een paar foto’s meebrengt van een make-up die jij mooi vindt, alsook een foto van de kleding die je gaat dragen. Hierdoor hebben we je stijl sneller bepaald. Dit alles gebeurt bij mij in het Instituut. Daar heb ik alle tools bij de hand die ik nodig heb. Hier bespreken we ook de details van je trouwdag. Dit duur ongeveer 75 min.

Deel 2 gebeurt op je trouwdag zelf bij je thuis*. Op het afgesproken uur kom ik langs. Doordat ik een make-upspiegel en stoel bij heb kan ik onder ideale omstandigheden je make-up verzorgen.

*km vergoeding van 40c/km buiten een straal van 20 km van het Instituut.

Foundation (volledig ) – blush – oogmake-up + losse valse wimpers (eenmalig gebruik) – lippenkleur

Bruidsmake-up + Haar + Proef                        290€                   2x 2u

Het handige bij deze behandeling is dat op je trouwdag haar en make-up op dezelfde plaats verzorgd worden. Je kan rustig in je badjas bij een kopje koffie of thee je make-up en kapsel laten verzorgen zoals een echte Hollywood ster. Deze behandeling verdelen we in 2 delen.

Deel 1 wordt ingepland om een keer alles te testen en vast te leggen wat het mooiste bij je eigen gezicht en jurk past wat betreft make-up en bijpassend kapsel. Door wat foto’s mee te brengen van zowel make-up en kapsels kunnen we in overleg uitzoeken waar jij het meeste in straalt. Als je ook iets in je haar wilt verwerkt zien kan je het altijd al mee brengen of kunnen we het bespreken. Dit alles gebeurt in mijn Instituut. Hier gaan we ook de timing bespreken voor op je trouwdag zelf.

Deel 2 gebeurt op je trouwdag zelf bij je thuis*. Op het afgesproken uur kom ik langs. Doordat ik een make-upspiegel en stoel bij heb kan ik onder de ideale omstandigheden je make-up en kapsel verzorgen.

*km vergoeding van 40c/km buiten een straal van 20 km van het Instituut.

Foundation (volledig ) – blush – oogmake-up + losse valse wimpers (eenmalig gebruik) – lippenkleur – haar brushen/stylen/opsteken

Bruidsmake-up + Haar Touch-up                  95€      +/-45 min

De touch up heb ik ingebouwd omdat ik opgemerkt heb dat je trouwdag best wel als een lange, warme en vermoeiende dag kan ervaren worden. Door halverwege de dag je make-up of kapsel een keer bij te werken los je een rustpunt in en ga je er weer helemaal fris uitzien voor het avond feest. We kunnen het rustpunt ook gebruiken om je look te veranderen. Overdag kies je bijvoorbeeld een zachte naturelle look met losser haar en voor het avondfeest laat je je make-up iets intenser maken of je haar op steken zodat je gemakkelijker kan dansen. We bespreken dan op voorhand wat we juist willen aanpassen tijdens dit moment.

Ik plan hier ongeveer 45 min voor. Het is ook voor jou een moment om even tot rust te komen. Dit gebeurt ook op een locatie* die we op voorhand afspreken. Bij jou thuis, bij je ouders, in de feestzaal, …

*km vergoeding van 40c/km buiten een straal van 20 km van het Instituut.

Suite Make-up                             49€      +/-30 min

Trouwt een familielid of een vriendin? Dan kan jij er ook stralend uitzien. Als ik op de dag van het huwelijk bij de bruid ben kan ik ook jouw make-up verzorgen. We maken een planning op zodat iedereen zijn juiste uur heeft en dat alles op wieltjes loopt.

Dit kan zowel op locatie in combinatie met de bruid of bij mij in het instituut op afspraak.

Als je je make-up op voorhand wil testen kan het ook altijd ingepland worden mits toeslag.

Foundation (volledig ) – blush – oogmake-up – lippenkleur

Bruidsmeisjes tot 10 jaar make-up of haar       30€      +/-20 min

Ook je bruidsmeisjes kunnen onder handen genomen worden. Ik kan ze van een mooie naturelle make-up voorzien of hun haar mooi invlechten. Zorgen dat de bruidsmeisjes er uniform uitzien of in hetzelfde thema zijn opgemaakt of hun haar gedaan is, geeft altijd een leuke bonus op je huwelijk.

Alles wordt op voorhand besproken of als je wilt kan het zelfs op voorhand eens getest worden.