fbpx

Voeten

HFL voetverzorgingsproducten zijn ontstaan tijdens onderzoek naar een goed product voor mycose nagels. Doordat ze zo een goed werkend product hebben gevonden zijn ze hun lijn beginnen uitwerken naar een volwaardige voetverzorgingslijn. De werking van de producten zijn zowel verzorgend als probleemoplossend.

Al hun producten mogen op diabeet patiënten en kinderen gebruikt worden en zijn dermatologisch getest.

Gespecialiseerde Voetverzorging                  38€      +/-40 min

Deze voetverzorging wordt onder uiterst hygiënische omstandigheden uitgevoerd. Dit alles door middel van nat-frees en manuele technieken. Eelt – eeltpitten – kloven – ingegroeide nagels -kalknagels – …. behoren tot het verleden bij een 6 wekelijks bezoek.

Knippen – vijlen – nagelriemen – eventuele aandoening – aangepaste voetcrème

Wellness Gespecialiseerde Voetverzorging    55€      +/-50 min

Door eerst de gespecialiseerde voetverzorging uit te voeren zijn jouw voeten klaar voor de perfecte verzorging die ze verdienen. Onze voeten dragen ons dag in, dag uit en verdienen het om extra verzorgd te worden.

Medische pedicure – scrub – massage-masker

Deelbehandeling Pedicure                 21€      +/-15 min

Heb je een acuut probleem en is je afspraak nog te ver weg? Dan kan ik je op deze manier voorlopig verder helpen om de eerste pijn op te lossen in afwachting van je volgende pedicure afspraak. Soms moeten we een probleem in 2 stappen aanpakken en dan is deze deelbehandeling van toepassing.

Deze behandeling kan ook gebeuren ter controle van een probleem bij een gewone pedicure.

Lakken nagels + nagellak*                  15€      +/-10 min

Door een basislak te gebruiken hecht de nagellak zich beter aan het nageloppervlak. Hierdoor houdt hij langer en door de topcoat wordt hij beschermd tegen wrijving en stoten. Het potje nagellak krijg je mee naar huis.

Basislak – nagellak – topcoat

* behandeling enkel in combi met Pedicure

Correctiebeugel                                         25€      +/-15 min

Ingegroeide nagels doen heel veel pijn.

Als antwoord hierop bied ik 2 soorten correctiebeugels aan om te plaatsen. Welke beugel best past is afhankelijk van de soort ingegroeide nagel, vorm van de nagel.

Deze beugel is deel van een proces dat de ingegroeide nagel op lange termijn terug recht trekt zodat je er geen last meer van hebt.

Nagelreconstructie                                  15€      +/-10 min

Dit kan om verschillende redenen worden toegepast: wanneer je nagel diep ingescheurd is of wanneer je je nagel gedeeltelijk verloren hebt. Door middel van Gelish ga ik een nieuwe nagel reconstrueren. Dit biedt op die manier bescherming voor het gevoelig nagelbed. Je kan dan kiezen of je de nagel gelakt wil of niet.

Dit is de ideale behandeling als je in de zomer open schoenen wil en er verzorgd wil uitzien.

Orthese                                                            19€      +/-15 min

Silicone teenondersteuning

Deze op maat gemaakte orthese geeft je tenen extra ondersteuning, bescherming of drukontlasting, wat er voor zorgt dat je minder snel last hebt van eelt, eeltpitten,…. Of het helpt om het ongemak te onderdrukken. Mits een beetje goede zorg voor de orthese kan die toch een jaar mee gaan.